VERZENDING & LEVERING

Wij doen natuurlijk enorm ons best de #veiligevriendin bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te laten leveren.

Wij streven ernaar alle bestellingen uiterlijk binnen 1 à 2 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden.

Dit gebeurt via PostNL naar het bij de bestelling opgegeven afleveradres. Heb jij gekozen voor de optie afhalen, krijg je een melding per mail wanneer je pakketje klaar is!

Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij jou hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

De verzendkosten bedragen binnen Nederland:
Brievenbus pakket met track & trace: € 4.95,-  voor bestellingen onder de €49,99 ,- Gratis voor bestellingen vanaf €49,99,-

De verzendkosten buiten Nederland bedragen:
Standaard: €9,25
Gratis voor bestellingen vanaf €49,99

Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Retourneren

Niet tevreden met jouw #veiligevriendin order? Dan mag je de bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugsturen. Zorg ervoor dat jouw volledige naam, adres & ordernummer duidelijk bij de retourzending vermeld is. Wanneer wij jouw retourzending ontvangen, dan wordt het gehele aankoopbedrag binnen 14 werkdagen teruggestort op jouw bankrekening. Retourkosten zijn voor eigen rekening. 

Retourvoorwaarden

  • De kosten van de retourzending zijn voor de klant.
  • Sale items kunnen niet geretourneerd worden.
  • Het item dient compleet en niet beschadigd te zijn.
  • Bestellingen die buiten het retourtermijn van 14 dagen vallen, worden niet retour genomen.

 

Veelgestelde vragen

Algemeen

Zijn de #veiligevriendin producten legaal? 
Ja! Wij verkopen uitsluitend producten die volgens de Nederlandse wet, wapens en munitie zijn toegestaan.

Kan ik mijn #veiligevriendin producten overal mee naartoe nemen? 
Wij adviseren jou de items welke een ''scherp'' karakter hebben, niet mee te nemen naar plekken waar controles uitgevoerd worden (denk aan: luchthavens, discotheken, festivals enzovoort). Afhankelijk van het beleid kunnen onze producten beschouwd worden als gevaarlijk. Je krijgt hier een folder met extra uitleg over bij je bestelling!

Verzending, levering & retourneren

Hoelang duurt het voor ik mijn pakketje binnen heb? 
Wij doen er uiteraard alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te versturen. Bestel jij op werkdagen voor 16:30 jouw #veiligevriendin item? Dan brengen wij jouw pakketje dezelfde dag nog naar het postkantoor! De gemiddelde levertijd is 1 a 2 werkdagen. 

Kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren? 
Helaas is het niet mogelijk om een bestelling te wijzigen of annuleren. Dit betekent dus dat het van belang is dat je altijd goed je order en persoonlijke gegevens checkt voordat je je bestelling definitief maakt. Mocht er toch iets niet goed gegaan zijn met het invullen van jouw gegevens neem dan z.s.m. contact met onze klantenservice op.

Wat is het retourtermijn?
Je kunt de bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugsturen. Bekijk hiervoor onze retourvoorwaarden.

Is het mogelijk een artikel te ruilen? 
Helaas is het niet mogelijk om een artikel te ruilen. Wil je toch een ander item of een andere kleur? Dan ontvangen wij graag een zelf geplaatste nieuwe order.