AFFILIATE PROGRAMMA

Heb jij een Veilige Vriendin product aangeschaft en vind jij dat iedereen van onze items moet weten? Vind jij ook dat er meer bewustwording gecreëerd mag worden rondom straatintimidatie en grensoverschrijdend gedrag? Dan zijn wij opzoek naar jou vriendin! 

Veilige Vriendin werkt alleen samen met échte klanten. Dit omdat het een maatschappelijke kwestie betreft en wij dus niet zomaar producten zullen weggeven in ruil voor promotie. Wel willen wij onze échte klanten belonen voor het feit dat zij de missie verder verspreiden! 

Wat zijn de voordelen? 

 • Krijg commissie over de sales die via jou binnenkomen.
 • Krijg toegang tot exclusieve acties & deals speciaal voor onze affiliate partners! 

Hoe gaat het affiliate programma in zijn werk?

 • Je hebt een item besteld, binnengekregen en bent net zo enthousiast als wij! 
 • Stuur een mailtje naar: marketing@veiligevriendin.com en zet duidelijk in de mail dat het om het affiliate programma gaat.
 • Wij nemen binnen 48 uur contact met jou op!

  Veelgestelde vragen

  Algemeen

  Zijn de #veiligevriendin producten legaal? 
  Ja! Wij verkopen uitsluitend producten die volgens de Nederlandse wet, wapens en munitie zijn toegestaan.

  Kan ik mijn #veiligevriendin producten overal mee naartoe nemen? 
  Wij adviseren jou de items welke een ''scherp'' karakter hebben, niet mee te nemen naar plekken waar controles uitgevoerd worden (denk aan: luchthavens, discotheken, festivals enzovoort). Afhankelijk van het beleid kunnen onze producten beschouwd worden als gevaarlijk. Je krijgt hier een folder met extra uitleg over bij je bestelling!

  Productgebruik

  Hoe gebruik ik de Kubotan stick?
  De Kubotan is bedoeld om een pijnprikkel aan de aanvaller te geven zodat je voor jezelf een vluchtweg kunt creëren. Het is niet bedoeld om iemand schade te brengen, hierdoor is de kubotan volledig legaal in Nederland. De belangrijkste targets van de tool zijn gevoelige delen van het lichaam, zoals onderarmen, polsen, handen, benen, ribben, lies of nek. 

  Hoe gebruik ik het persoonlijke alarm?
  Bij gebruik van het alarmsysteem trek je simpelweg de pin uit de hanger. Het geluidsalarm zal direct afgaan en een geluid van 120 decibel creëren. Wil je het geluid weer stoppen? Dan stop je eenvoudig de pin terug in de hanger.

  Hoe gebruik ik het zakmes?
  Het zakmes is bedoeld als zelfhulp tool en absoluut niet om andere schade toe te brengen. Je kunt hier bijvoorbeeld verpakkingen mee openen, je appeltje mee schillen of een loshangend draadje van je trui afhalen. In geval van nood kun je het zakmesje gebruiken om bijvoorbeeld touw of tyraps mee los te krijgen.

  Hoe gebruik ik de Kitty Knuckles?
  De Kitty Knuckles zit aan de sleutelbos ter decoratie. Je kunt deze ook gebruiken als flessenopener of schroevendraaier. In geval van nood kun je de Kitty gebruiken om een raam in te tikken of afstand te creëren. Wij raden slaan met de Kitty Knuckles ten zeerste af.

  Hoe gebruik ik de raambreker? 
  Zet de kop van de sleutelhanger op het raam en druk de sleutelhanger tegen het raam. Hierdoor wordt de verborgen veerbelaste ruittikkerpunt geactiveerd waardoor het autoraam zal verbrijzelen. Ook veiligheidsglas wordt verbrijzelt. Daarnaast zit er ook een functie op de raambreker om je gordel door te snijden. 

  Hoe gebruik ik de Vriendin Identifier Spray? 
  1. Richt de zelfverdediging spray op je aanvaller.
  2. Druk de knop en markeer de aanvaller zodat jij jezelf in veiligheid kan brengen én de dader makkelijk opgespoord kan worden.Belangrijk: houd dit product buiten het bereik van kleine kinderen, de verkoper c.q. fabrikant neemt geen enkele verantwoording voor verkeerd gebruik, misbruik of andere feiten die in deze waarschuwingen en de gebruiksaanwijzing nadrukkelijk zijn aangegeven. Het product bevat een houdbaarheidsdatum, deze staat onder op de bus. Vervang het product na twee jaar zodat de kwaliteit en werking optimaal zullen blijven. De cilinder c.q. bus staat onder druk, dus doorboor het product nooit met een scherp voorwerp!

  Verzending, levering & retourneren

  Hoelang duurt het voor ik mijn pakketje binnen heb? 
  Wij doen er uiteraard alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te versturen. Bestel jij op werkdagen voor 16:30 jouw #veiligevriendin item? Dan brengen wij jouw pakketje dezelfde dag nog naar het postkantoor! De gemiddelde levertijd is 1 a 2 werkdagen. 

  Kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren? 
  Helaas is het niet mogelijk om een bestelling te wijzigen of annuleren. Dit betekent dus dat het van belang is dat je altijd goed je order en persoonlijke gegevens checkt voordat je je bestelling definitief maakt. Mocht er toch iets niet goed gegaan zijn met het invullen van jouw gegevens neem dan z.s.m. contact met onze klantenservice op.

  Wat is het retourtermijn?
  Je kunt de bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugsturen. Bekijk hiervoor onze retourvoorwaarden.

  Is het mogelijk een artikel te ruilen? 
  Helaas is het niet mogelijk om een artikel te ruilen. Wil je toch een ander item of een andere kleur? Dan ontvangen wij graag een zelf geplaatste nieuwe order.